45 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
22-8-2020 11:11:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Vakkundig en prettig behandeld bij bobkoopautos, wij zijn zeer tevreden. Door een zeer lage inruilwaarde bij de VW dealer zijn wij verder gaan speuren en kwamen wij deze site tegen. Via whatsapp wat foto's en details doorgestuurd en we hadden binnen een kwartier een correcte en voor ons reële bieding binnen. Wij zijn akkoord gegaan en en de volgende dag is alles keuring bij ons thuis afgewikkeld. Erg prettige ervaring.
24-5-2020 10:15:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Prettige en correcte firma om uw auto aan te verkopen. Zoals aangegeven alles binnen 24 uur geregeld ??
21-5-2020 22:19:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Fijne partij. Gisteren avond een prijs aanvraag gedaan en vandaag de auto al opgehaald. Direct per bank betaald en een vrijwaring gekregen. Volgende keer weer!
24-3-2020 15:32:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Werkt zeer eenvoudig, ben fijn geholpen en alles is netjes ter plekke afgewerkt. Reële prijs en geen gehandjeklap. Ik ben tevreden!
16-2-2020 22:03:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hoi Bob, dank voor de correcte service en snelle afhandeling bij het kopen van mijn Opel Corsa vandaag. Ik zal u zeker aanraden in mijn kennissenkring. Groeten uit Maassluis
16-2-2020 22:00:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bob heeft een mooie auto voor mij gezocht die aan mijn wensen voldoet. Ook de nazorg heeft hij goed geregeld. De paar kleine vragen die ik had zijn netjes opgelost. Top geregeld allemaal.
6-2-2020 19:47:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Correcte en snelle service!
7-12-2019 14:33:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
I.v.m. het verkrijgen van een lease auto mijn huidige auto aan Bob verkocht vandaag. Ik ben zeer te spreken over de service. Alles netjes en snel geregeld zonder gedoe. Toppunt van ontzorgen! Super
22-11-2019 14:20:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
"Zo kan het dus ook" wordt he-le-maal waar gemaakt. Bob is eerlijk, deskundig en zeker het aanbevelen waard!
18-11-2019 16:42:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Ik ben tevreden over het contact over en de afhandeling van de verkoop van mijn auto. Alles is correct verlopen en het contact was voorkomend en helpend, waarvoor dank.
16-11-2019 11:27:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Correcte expertise en duidelijke uitleg. Het vrijwaringsbewijs direct per email binnen en het geld direct op mijn bankrekening. Fijne manier om uw auto te verkopen zonder gedoe.
15-11-2019 17:22:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Hartelijk dank voor de snelle service Bob! Prima service en eerlijke prijs voor mijn auto gehad. Groet, Bart
11-11-2019 13:07:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Prettige afhandeling
29-10-2019 11:00:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben prettig geholpen met de verkoop van mijn Ford Mondeo. Zonder enige moeite binnen een telefoongesprek tot overeenstemming kunnen komen. Aangezien wij 3 auto's voor de deur hadden staan ging onze voorkeur uit naar snel zaken doen. Dit was geen probleem en wij konden de auto direct komen brengen. Na een snelle check meteen geld op de rekening en een vrijwaring! Super service!!
28-10-2019 14:51:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Bob, ik wil u bedanken voor de keurige taxatie en prettige afhandeling. Volledig naar mijn tevredenheid. Dank!
27-10-2019 23:34:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Prettige firma voor de verkoop van uw auto
23-10-2019 17:30:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mijn Mercedes Benz verkocht aan Bob, mooie prijs ervoor gekregen en snelle afhandeling.
4-10-2019 09:51:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Correcte bieding en vlotte afhandeling!
20-9-2019 11:49:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Prima behandeld en geen nonsens. Fijne begeleiding mbt het overschrijven en betaling waar ik totaal geen verstand van heb.
19-9-2019 09:22:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede prijs voor onze auto gehad en vriendelijke geholpen. Direct het geld op onze rekening en het vrijwaringsbewijs per mail. Wij hebben er een prettig gevoel aan overgehouden en komen zeker terug over een aantal jaren. Succes met uw bedrijf Bob!
17-9-2019 15:13:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Uitstekende auto inkoop service. Alles is ter plaatse netjes betaald, gevrijwaard en afgehandeld. Zeker aan te raden!
11-9-2019 21:57:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Fijn en snel zaken doen. Zeker een aanrader!
6-9-2019 09:42:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super service! Bij de aankoop van onze nieuwe auto kregen wij een hoge korting als we geen auto in zouden ruilen. Onze oude auto aan Bob verkocht. Alles snel en netjes geregeld!
3-9-2019 21:31:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
6
Prima service, niet de beste prijs
29-8-2019 12:46:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Door het verkrijgen van een auto van de zaak mocht mijn Ford Focus verkocht worden en ging ik vol vertrouwen naar wijkopenautos.nl die via internet een mooie taxatie gedaan hadden. Eenmaal daar aangekomen werd de auto compleet afgekraakt en op een veilig gezet... ik zou de volgende dag wat horen. Dit was helemaal niet gecommuniceerd van te voren? Volgende ochtend een telefoontje met een bieding die €2200,- lager was als die via de website... werkelijk waar belachelijk! Snel afscheid genomen van deze trucendoos. Via een collega het nummer van Bob gekregen en direct een taxatie opgevraagd via WhatsApp. Prima bieding gekregen en de zelfde avond is de auto nog betaald, gevrijwaard en opgehaald. SUPER SERVICE NOEM IK DIT. Zo kan het inderdaad dus ook. Ga zo door Bob!
23-8-2019 09:41:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Via marktplaats in contact gekomen met Bob ivm de verkoop van onze BMW Z4. Eerlijke taxatie en de auto snel opgehaald. Prima geregeld
22-8-2019 20:24:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag onze renault captur verkocht. Zeer goede service. Komt afspraak na. Zeer deskundig en professioneel. Chapeau
21-8-2019 22:09:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Vandaag mijn Renault Captur verkocht Bob. Prima kerel om zaken mee te doen en afspraak is afspraak!
19-8-2019 12:25:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op zondag avond om 21:00 een taxatie opgevraagd via whatsapp en op maandag ochtend om 7:00 alles netjes geregeld en afgehandeld! Klasse Bob! Een echt voorbeeld van autoverkoop anno 2019 ;)
18-8-2019 13:05:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Gisteren mijn Volvo verkocht aan Bob. Zeer netjes afgehandeld en geeft vertouwen. De auto tegen een goede prijs verkocht en beter dan bij meeste dealers wordt geboden bij inruil
16-8-2019 11:17:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Via deze site mijn auto verkocht. Zeer prettige ervaring met dit bedrijf.
12-8-2019 22:43:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bob is vanaf het begin duidelijk en houdt zich aan zijn bod en afspraak. Prettige vent om zaken mee te doen en keurige afhandeling.
12-8-2019 20:27:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Uitmuntende service Bob! Dit is nou een auto auto-inkoop-service waar je iets mee kunt! Afspraak is afspraak!!
10-8-2019 06:52:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mijn aangeboden Volvo op Marktplaats trok veel geïnteresseerden maar geen concreet bod (of een bod zo laag .....) Bob deed mij een eerlijk voorstel en na kort overleg tot een deal gekomen. Dezelfde dag kwam hij de auto halen en was alles rond. Helemaal top!
8-8-2019 09:08:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Zeer fijn en duidelijke taxatie, vriendelijke jongenman . Hij geeft een eerlijke taxatie en een ruime bedenktijd. Helaas hadden we zelf geen kenteken deel II meer maar Bob hielp mee om deze opnieuw aan te vragen. Top!
6-8-2019 19:17:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Zeer prettige ervaring met deze firma!
30-7-2019 22:49:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ivm het verkrijgen van een leaseauto mocht mijn Volvo snel de deur uit. Super geregeld Bob!
24-7-2019 15:47:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs onze oude Volvo v50 verkocht aan Bob nadat hij via marktplaats een bod had gedaan. Bob is een nette jonge met veel expertise. Hij biedt eerlijke prijzen en komt zijn afspraken duidelijk na. Communicatie verloopt ook zeer soepel. Volgende keer zou ik hem weer benaderen.
24-7-2019 15:42:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs onze oude Volvo v50 verkocht aan Bob nadat hij via marktplaats een bod had gedaan. Bob is een nette jonge met veel expertise. Hij biedt eerlijke prijzen en komt zijn afspraken duidelijk na. Communicatie verloopt ook zeer soepel. Volgende keer zou ik hem weer benaderen.
21-7-2019 12:44:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Via via getipt en zo in contact gekomen met Bob. S’avonds per WhatsApp een bieding opgevraagd en de volgende ochtend gelijk netjes afgehandeld voor de besproken prijs en geen “gehandje-klap” meer aan de deur. Dit is nou een fijne manier van zaken doen!
11-6-2019 15:53:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eind 2018 moest ik na 5 jaar m'n Volvo Plug-In Hybride verkopen. In een markt waarin zelfs in mijn optiek een dergelijke auto slecht te verkopen viel heeft Bob mij aangenaam verrast. Hij gaf mij een mooie prijs. Proefrit en afgehandeld. Gewoon top. Uitermate leuk contact gehad. Aanrader.
11-6-2019 10:00:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Met Bob kun je afspraken maken! Correct netjes, vlot en een nette prijs. Uiteraard moet Bob er ook wat aan verdienen dus liever een faire prijs als allemaal hogere biedingen van mensen die toch niet komen. Of waar je niets van hoort, Bob komt netjes zijn afspraken na en als het voertuig is zoals omschreven wordt alles ter plekken in orde gemaakt incl. een vrijwaring. Top! Ga zo door Bob!
7-6-2019 11:09:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Gister mijn auto verkocht aan Rob! Top gozer die eerlijk en oprecht handeld. Rob bedankt!
10-5-2019 19:49:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijne auto inkoop service met een contactpersoon en afspraak is afspraak! Zeker aan te raden.
6-5-2019 15:21:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Eind vorig jaar heb ik mijn BMW 525d te koop gezet op internet. Verbaasd van de zogenaamde kopers die niet kopen, totdat Bob zich meldde. Afspraak gemaakt, testrit gemaakt en zonder poeha een goed bod gekregen, auto betaald en 's avonds opgehaald. Alles keurig en netjes geregeld. Met Bob is het prima en prettig zaken doen.